UŞAK / BANAZ - Ayrancı İlkokulu

Ayrancı İlkokulu

AYRANCI KÖYÜ/BANAZUŞAK
Vizyon
Aydın yarınlar için aydınlanmış, milli kültürle bezenmiş, eğitimli ve kaliteli insanlar yetiştirmek için varız.
Misyon
Milli Eğitim temel Kanunu’na bağlı kalarak, Atatürk ilke ve inkılapları ve bilimin ışığı altında öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarıp, geleceğe güvenle bakan, topluma yararlı ve zirveyi hedefleyen bireyler yetiştirmek. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır.
08.40-14.30
SOBA